Kører du for tæt på bilen foran?

Zand.News – »Politiet møder alt for ofte bilister, som med vilje presser den forankørende ved at køre for tæt på. Samtidig møder vi bilister, som tror, at deres evner til at foretage en nedbremsning sagtens kan redde dem fra en påkørsel, selv om de kører meget tæt på forankørende,« lyder det fra politiet.

"Kører du for tæt på bilen foran?"

Politiet sætter ind med sommerspritkontrol

Zand.News – »Vi ved, at de fleste danskere tager afstand fra spritkørsel, og derfor er det bekymrende, at der er så mange, der stadig kører bil, når de har drukket for meget. Man gambler ikke blot med sin egen og andres sikkerhed, men også med sit eget kørekort,« siger Morten Wehner, der er seniorprojektleder i Rådet for Sikker Trafik.

"Politiet sætter ind med sommerspritkontrol"

Stigende e-handel øger udfordringerne på vejene

Zand.News – »Hvis man er træt eller stresset, når man kører i trafikken, øger det risikoen for, at man overser andre eller tager chancer, der kan ende galt. Når man kører i et stort køretøj, kan man i en ulykke forvolde enorm skade,« lyder det fra Rådet for Sikker Trafik.

"Stigende e-handel øger udfordringerne på vejene"

Over 500 køretøjer beslaglagt for vanvidskørsel

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand News – »Politiet har beslaglagt næsten tre køretøjer om dagen, siden de nye regler mod vanvidsbilisme trådte i kraft for et halvt år siden,« lyder det fra justitsministeren. »Derfor skal tænke sig godt om, inden man låner sin bil ud,« supplerer politiet.

"Over 500 køretøjer beslaglagt for vanvidskørsel"