Region Sjælland klar til at vaccinere børn

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – Regionen er klar til at vaccinere de første børn fra den 28. november. »Vaccination af børn vil finde sted i regionens lægebemandede vaccinationscentre, hvor der oprettes særlige børnespor,« oplyser Region Sjælland.

"Region Sjælland klar til at vaccinere børn"

Næstveds sundhedsplejersker øger fokus på psykisk trivsel

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Naestved.News – »Førstegangsforældre kan være meget usikre på, om de nu også gør det godt nok. De har ofte læst sig til en masse viden om babyer på nettet, men har måske aldrig før været rigtigt tæt på et spædbarn, og det kan skabe utryghed i forældre-barn-relationen, hvis den usikkerhed bliver for stor,« siger en spædbarnsforsker.

"Næstveds sundhedsplejersker øger fokus på psykisk trivsel"

Lyt dig til en tryg fødsel på Region Sjællands podcast

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – Sjællands Universitetshospital lancerer en podcast til vordende forældre som en del af fødselsforberedelsen, men alle gravide i Region Sjælland kan få gavn af den. Temaerne er jordemoderkonsultationen, fødegangen, fødsel, kejsersnit, amning, partnerens rolle og fødselsangst.

"Lyt dig til en tryg fødsel på Region Sjællands podcast"

Ringsted: Mandag d. 20. april åbner dagtilbud, skoler m.v.

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Ringsted.News – Vurderingen i Ringsted Kommune er, at det kræver yderligere planlægning og forberedelse at åbne kommunens skoler og dagtilbud. Derfor genåbner dagtilbud, skoler med videre først mandag den 20. april 2020.

"Ringsted: Mandag d. 20. april åbner dagtilbud, skoler m.v."