Dømt for at dele nøgenbilleder på sociale medier

Zand.News – Hackingen er foregik ved, at manden via kvindernes Messenger skrev til deres venner og veninder og bad om at låne koder til Sportify eller om at sende screenshots af nulstillingskoder, som netop var sendt til dem fra Facebook. Koderne brugte han til at hacke venindernes profiler, hvorefter de også fik delt intime billeder.

"Dømt for at dele nøgenbilleder på sociale medier"

Første kandidat fra lægeuddannelsen i Region Sjælland

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – En af de helt afgørende årsager til, at Lisa Schrader valgte at tage sidste del af kandidatuddannelsen på Region Sjællandsporet, er den sikkerhed, tryghed og genkendelighed, der ligger i at være på det samme sygehus og et fast hold af medstuderende.

"Første kandidat fra lægeuddannelsen i Region Sjælland"

Mand ved rideklub efterlyses i sag om mishandling af hest

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News (Holbæk) – Politiet ønsker hjælp til at identificere en mand i en sag om grov mishandling af en hest i Holbæk Rideklub i Holbæk. Se de to videoer, hvor han ankommer torsdag aften den 10. september og forlader steder natten til fredag.

"Mand ved rideklub efterlyses i sag om mishandling af hest"

Holbæk Sygehus indfører videokontakt på Akuttelefonen

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – Den nye service er tilgængelig for alle, der ringer til sygehusets akuttelefon i dag- og aftentimerne fra en smartphone. Videoforbindelsen etableres ved, at sygeplejersken spørger, om der må sendes en SMS til telefonen.

"Holbæk Sygehus indfører videokontakt på Akuttelefonen"