Andreas Rudkjøbing overtager ansvaret for Steno Diabetes Center

Zand.News – »Det her er en drømmestilling, så jeg glæder mig meget. Centeret har et stærkt fokus både på udvikling af fremtidens behandlingstilbud, forskning og på samarbejde med de øvrige sektorer, som er vildt spændende områder,« lyder det fra den kommende centerdirektør i Steno Diabetes Center Sjælland.

"Andreas Rudkjøbing overtager ansvaret for Steno Diabetes Center"

Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør

Zand.News – »Vi står i Region Sjælland i de kommende måneder foran store opgaver. Det gælder ikke mindst vores vigtige arbejde for Region Sjællands sundhedsvæsen med udviklingsprogrammet “Bæredygtige Akutsygehuse”. Vi har derfor brug for stabilitet i driften og fokus på eksekvering og implementering. Jeg er sikker på, at Lone som konstitueret regionsdirektør kan løfte den opgave i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Region Sjælland,« lyder det fra regionsformanden.

"Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør"

Første digitaliseringsdirektør i Region Sjælland

Zand.News – »Det er spændende og ekstremt modigt at samle det digitale område under en hat for at udvikle løsninger, der kan hjælpe borgere og patienter. For mig står Region Sjælland inden længe til at blive en rollemodel, når det gælder digitale løsninger i sundhedsvæsnet,« lyder det fra den nye digitaliseringsdirektør.

"Første digitaliseringsdirektør i Region Sjælland"

Ny regionsdirektør i Region Sjælland

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – Fortiden som kommunaldirektør i Fredericia Kommune er et kapitel, som hun er kommet styrket ud af, fortæller den kommende regionsdirektør. For to år siden blev hun hjemsendt, politianmeldt og siden bortvist fra sit job som kommunaldirektør i Fredericia, men er nu frikendt og renset ad tre omgange.

"Ny regionsdirektør i Region Sjælland"

Ny psykiatridirektør i Region Sjælland

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Mange øjne er rettet mod psykiatrien lige nu og har været det gennem længere tid – og med rette. Psykiatrien står højt på forandringsdagsorden, også hos os i Region Sjælland, og vi er kommet langt, men vil gerne tage det et skridt videre. Her er jeg overbevist om, at Kresten Dørup har den helt rigtige profil til at løfte den store og vigtige opgave, der venter,«…

"Ny psykiatridirektør i Region Sjælland"

Region Sjælland skal have ny it-direktør

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Per Buchwaldt har spillet en nøglerolle i den digitale udviklingsrejse, så vi i dag står langt stærkere og på et mere stabilt it-grundlag i Region Sjælland. Vi skylder Per Buchwaldt en stor tak for indsatsen,« lyder det fra regionsdirektøren.

"Region Sjælland skal have ny it-direktør"