Regionen som en tværgående grøn klimaregion

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Opbakningen fra OECD vidner om, at der et kæmpe uforløst potentiale – ikke bare for CO2-reduktioner – men også for at skabe lokale grønne arbejdspladser og give os en global førerposition. Det giver os kun blod på tanden,« lyder det fra regionsformanden.

"Regionen som en tværgående grøn klimaregion"

Regionsformanden glæder sig over motorveje

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Kalundborgmotorvejen skal naturligvis gå hele vejen til Kalundborg, og jeg er meget glad for, at vi også kan se frem til motorvej mellem Næstved og Rønnede, og den sjællandske tværforbindelse nu undersøges nærmere,« lyder det fra regionsrådsformanden i Region Sjælland.

"Regionsformanden glæder sig over motorveje"

Danskerne holder sig hjemme under nedlukningen

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Vi kan heldigvis meget tydeligt se på trafikken, at danskerne bliver hjemme. Lige nu er situationen med de nye og mere smitsomme mutationer meget alvorlig og en af de bedst måder at undgå smittespredning er som bekendt at begrænse sine kontakter,« siger transportministeren.

"Danskerne holder sig hjemme under nedlukningen"

Region Sjælland og regeringen lægger grønne køreplaner

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – Regionens busser og tog skal køre på grønne drivmidler. Samtidig skal den negative passagervækst i kollektiv trafik vendes. Det kan blandt andet ske ved at skabe de rette forhold for regionens pendlere.

"Region Sjælland og regeringen lægger grønne køreplaner"