Region Sjælland sender millioner til uddannelsesprojekter

Zand.News – »Uddannelse er en af de vigtigste forudsætninger for udvikling og et liv med muligheder. Derfor er det afgørende, at vi sætter alle sejl ind på at få mere uddannelse til flere. Vi har i Region Sjælland for mange unge, som aldrig er kommet i gang med en uddannelse,« lyder det fra Region Sjælland.

"Region Sjælland sender millioner til uddannelsesprojekter"

Mange unge på Sjælland får slet ingen uddannelse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Omkring halvdelen, der ikke har en uddannelse som 25-årige, står uden for arbejdsmarkedet, når de er blevet 35 år«, lyder det fra Udvalget for regional udvikling, uddannelse, kollektiv trafik og internationalt samarbejde i Region Sjælland.

"Mange unge på Sjælland får slet ingen uddannelse"

Regionen styrker brystkræftscreeningsindsatsen

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – For at være sikker på, at der er nok medarbejdere, er der allerede nu lagt op til, at der til efteråret skal køre et nyt uddannelsesforløb på Professionshøjskolen Absalon. Her regner Region Sjælland med at uddanne yderligere 6-8 mammografiassistenter.

"Regionen styrker brystkræftscreeningsindsatsen"

Stabil søgning til regionens gymnasieuddannelser

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – »Det glæder mig, at EUX’en stiger, ligesom den også gjorde sidste år. Det er nogle dygtige unge mennesker, vi får uddannet på den måde. Region Sjællands erhvervsliv har nok brug for flere med en videregående uddannelse. Men vi har også brug for faglærte,« lyder det fra regionen.

"Stabil søgning til regionens gymnasieuddannelser"

Første kandidat fra lægeuddannelsen i Region Sjælland

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – En af de helt afgørende årsager til, at Lisa Schrader valgte at tage sidste del af kandidatuddannelsen på Region Sjællandsporet, er den sikkerhed, tryghed og genkendelighed, der ligger i at være på det samme sygehus og et fast hold af medstuderende.

"Første kandidat fra lægeuddannelsen i Region Sjælland"