Region Sjælland sender millioner til uddannelsesprojekter

Zand.News – »Uddannelse er en af de vigtigste forudsætninger for udvikling og et liv med muligheder. Derfor er det afgørende, at vi sætter alle sejl ind på at få mere uddannelse til flere. Vi har i Region Sjælland for mange unge, som aldrig er kommet i gang med en uddannelse,« lyder det fra Region Sjælland.

"Region Sjælland sender millioner til uddannelsesprojekter"

Snus hitter hos unge og kan give varige tandskader

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Snus irriterer mundslimhinden og kan også få tandkødet til at trække sig tilbage, hvis man bruger det længe nok. Og tandkød, der først har trukket sig tilbage, så tænderne er blevet længere, kommer ikke tilbage, selvom man stopper,« lyder det fra Tandlægeforeningen.

"Snus hitter hos unge og kan give varige tandskader"

Region Sjælland glemmer at skrive til forældre

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Det er efter min opfattelse ikke en lovlig fremgangsmåde at sende breve, der er tiltænkt forældrene, til mindreårige – det gælder, uanset hvordan Sundhedsplatformen er indrettet. I øvrigt kan fremgangsmåden indebære, at barnet sættes i en sårbar position ved direkte at få tilsendt,« lyder det fra Folketingets Ombudsmand.

"Region Sjælland glemmer at skrive til forældre"

Børn fra seks år kan også blive hurtigtestet

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – De danske regioner tilbyder nu alle personer fra seks år mulighed for gratis at blive testet for COVID-19 uden tidsbestilling. Folkeskoleelever over 12 år bliver kraftigt opfordret til at lade sig teste to gange om ugen.

"Børn fra seks år kan også blive hurtigtestet"

Stabil søgning til regionens gymnasieuddannelser

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – »Det glæder mig, at EUX’en stiger, ligesom den også gjorde sidste år. Det er nogle dygtige unge mennesker, vi får uddannet på den måde. Region Sjællands erhvervsliv har nok brug for flere med en videregående uddannelse. Men vi har også brug for faglærte,« lyder det fra regionen.

"Stabil søgning til regionens gymnasieuddannelser"