Børn fra seks år kan også blive hurtigtestet

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – De danske regioner tilbyder nu alle personer fra seks år mulighed for gratis at blive testet for COVID-19 uden tidsbestilling. Folkeskoleelever over 12 år bliver kraftigt opfordret til at lade sig teste to gange om ugen.

"Børn fra seks år kan også blive hurtigtestet"

Stabil søgning til regionens gymnasieuddannelser

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Det glæder mig, at EUX’en stiger, ligesom den også gjorde sidste år. Det er nogle dygtige unge mennesker, vi får uddannet på den måde. Region Sjællands erhvervsliv har nok brug for flere med en videregående uddannelse. Men vi har også brug for faglærte,« lyder det fra regionen.

"Stabil søgning til regionens gymnasieuddannelser"

Politiet advarer: »Syrebomber er ikke drengestreger«

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Naestved.News – Hjemmelavede syrebomber kan forårsage alvorlige skader og ætsninger. Derfor opfordrer politiet forældre og andre ressourcepersoner til at tale med børn og unge om farerne ved at blande kemikalier og lave syrebomber.

"Politiet advarer: »Syrebomber er ikke drengestreger«"

Danske unges alkoholkultur skiller sig ud i Europa

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Vi ved blandt andet, at unge, der drikker store mængder alkohol på en gang, er i øget risiko for uheld, ulykker, vold og uønsket sex. På længere sigt kan et stort alkoholforbrug være skadeligt og påvirke både hukommelse og indlæringsevne,« lyder det fra Sundhedsstyrelsen.

"Danske unges alkoholkultur skiller sig ud i Europa"