Region Sjælland glemmer at skrive til forældre

Zand.News – »Det er efter min opfattelse ikke en lovlig fremgangsmåde at sende breve, der er tiltænkt forældrene, til mindreårige – det gælder, uanset hvordan Sundhedsplatformen er indrettet. I øvrigt kan fremgangsmåden indebære, at barnet sættes i en sårbar position ved direkte at få tilsendt,« lyder det fra Folketingets Ombudsmand.

"Region Sjælland glemmer at skrive til forældre"

Børn fra seks år kan også blive hurtigtestet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – De danske regioner tilbyder nu alle personer fra seks år mulighed for gratis at blive testet for COVID-19 uden tidsbestilling. Folkeskoleelever over 12 år bliver kraftigt opfordret til at lade sig teste to gange om ugen.

"Børn fra seks år kan også blive hurtigtestet"

Stabil søgning til regionens gymnasieuddannelser

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Det glæder mig, at EUX’en stiger, ligesom den også gjorde sidste år. Det er nogle dygtige unge mennesker, vi får uddannet på den måde. Region Sjællands erhvervsliv har nok brug for flere med en videregående uddannelse. Men vi har også brug for faglærte,« lyder det fra regionen.

"Stabil søgning til regionens gymnasieuddannelser"

Politiet advarer: »Syrebomber er ikke drengestreger«

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Naestved.News – Hjemmelavede syrebomber kan forårsage alvorlige skader og ætsninger. Derfor opfordrer politiet forældre og andre ressourcepersoner til at tale med børn og unge om farerne ved at blande kemikalier og lave syrebomber.

"Politiet advarer: »Syrebomber er ikke drengestreger«"