Mand trukket ud af sin bil og tævet

(Last Updated On: 18. jun. 19, 11:31)
(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Læsetid: 2 min.

Zand.News – Da en 18-årig mand holdt på Klosterparkvej i Kalundborg, kom der en gruppe mennesker og trak ham ud af bilen.

Mandag kl. 16.40 anmeldte en 18-årig mand fra Kalundborg, at han omkring kl. 16.20 havde holdt i sin bil på Klosterparkvej i Kalundborg, da cirka fem personer pludselig dukkede op og trak ham ud af bilen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Gruppen truede den 18-årige, der også blev både slået og sparket, inden overfaldsmændene flygtede i en sort og en grå bil.

Da ambulancepersonalet og politiet ankom til området, var der forsamlet op til 25 personer, som skabte så meget utryghed i området, at ambulancepersonalet trak sig tilbage. De fik dog kontakt til anmelderen, som blev kørt på skadestuen til undersøgelse og behandling for overfladiske skrammer som følge af overfaldet.

Politiet forblev i området frem til omkring kl. 18.00, hvor roen igen var genoprettet i området. Overfaldet på den 18-årige behandles som en sag om vold, hvor politiet ud fra forskellige afhøringer forsøger at få identificeret overfaldsmændene.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.