Særlig corona-jobbank i Næstved Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Naestved.News – Næstved oprettet en jobbank for at udvide den arbejdskraft, der måske bliver brug for. Her kan alle borgere i og udenfor kommunen melde sig til at give en hjælpende hånd.

For at sikre, at der er nok hænder til at varetage vigtige funktioner som børnepasning, ældrepleje og lignende, har Næstved Kommune oprettet en jobbank, hvor alle borgere kan melde sig til at give en hjælpende hånd i denne svære tid. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Der er brug for flere hænder på grund af coronavirus

Næstved Kommune står, som resten af landet, i en ekstraordinær situation på grund af coronavirus/COVID-19. Da landet efter påske lukkede delvist op igen, var det med en række nye restriktioner og anbefalinger.

For eksempel skal en skoleklasse spredes ud over flere skolelokaler, så børnene ikke sidder for tæt, og det samme gælder i dagtilbuddene. Derudover kan medarbejdere i Næstved Kommune også blive ramt af sygdom. Det betyder med andre ord, at der er brug for flere hænder.

Derfor har Næstved Kommune nu oprettet en jobbank med det formål at udvide den arbejdskraft, som der måske bliver brug for. Her kan alle borgere i og udenfor kommunen melde sig til at give en hjælpende hånd.

»Hidtil har vi fundet arbejdskraft internt i kommunen, når der har manglet hænder, men nu ser vi, at det begynder at knibe – især på dagtilbuds- og skoleområdet,« siger borgmester Carsten Rasmussen (S) i Næstved Kommune og fortsætter:

»Derfor håber jeg meget, at vi i denne svære tid står sammen som lokalsamfund, og at der er mange, som har lyst og tid til at bidrage i denne ekstraordinære situation.«

Arbejdsfunktioner vil være placeret i Næstved Kommune

Du er måske sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, lærer, pædagog eller pædagogmedhjælper. Det kan være, du har forladt faget for en tid, eller du er studerende eller gået på pension, skriver kommunen i pressemeddelelsen.

Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft til Næstved Kommune i den aktuelle situation, så kan du registrere dig i jobbanken:

Jobbanken er på: naestved-assistance.career.emply.com/corona.

Når man har ansøgt, bliver man registreret i Jobbanken, hvorefter man vil blive kontaktet, hvis kommunen har brug for ens hjælp.

Alle arbejdsfunktioner vil være placeret i Næstved Kommune, og for nogle af dem vil der være tale om aften-, nat-, eller weekendarbejde. Opgaverne kan ændre sig, hvis der bliver behov for andet.

Alle der bliver kontaktet af kommunen og tilbudt en funktion, får en midlertidig ansættelse i Næstved Kommune. Næstved Kommune betaler overenskomstmæssig løn, oplyser kommunen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: 969209 / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.