Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør

Zand.News – »Vi står i Region Sjælland i de kommende måneder foran store opgaver. Det gælder ikke mindst vores vigtige arbejde for Region Sjællands sundhedsvæsen med udviklingsprogrammet “Bæredygtige Akutsygehuse”. Vi har derfor brug for stabilitet i driften og fokus på eksekvering og implementering. Jeg er sikker på, at Lone som konstitueret regionsdirektør kan løfte den opgave i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Region Sjælland,« lyder det fra regionsformanden.

"Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør"

Beredskab styrkes med akutlægebil og uddannelse i psykiatri

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Uddannelsesmodulet skal være med til at opkvalificere paramedicinerne, så de har bedre forudsætninger for at hjælpe psykiatriske patienter. Det er både for patienternes og paramedicinernes bedste, så det er relevant for alle med mere specifik uddannelse i psykiatriområdet,« lyder det.

"Beredskab styrkes med akutlægebil og uddannelse i psykiatri"

Tingstedet indvies sammen med Forårsfredag

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Ringsted.News – »Tingstedet er jo en bygning, der først og fremmest kommer til at bestå af caféen, som forpagteren driver, og derfor lægger vi selvfølgelig indvielsen samtidig med, at forpagteren er klar til at åbne. Og når det nu er rykket lidt, så er det godt, at det kan ske samtidig med Forårsfredagen, hvor mange af byens butikker i forvejen rykker ud i byrummet, og der blandt andet…

"Tingstedet indvies sammen med Forårsfredag"

Banedanmarks hus i Ringsted er nu indviet

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Ringsted.News – »Mens vi har ventet, har vi kunnet se, hvordan byggeriet er skudt op af jorden, efterhånden er blevet færdigt og faktisk er blevet til det vartegn for byen, som arkitektens tegninger allerede fra starten viste potentiale til,« lød det fra borgmesteren i Ringsted.

"Banedanmarks hus i Ringsted er nu indviet"

Debat: Sjællandsk tværforbindelse vil bane vej for velfærd!

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).»Husk nu resten af den Sjællandske Tværforbindelse! En ny motorvej mellem Rønnede-Næstved-Slagelse-Kalundborg vil få enorm betydning for hundredtusindvis af danskere og bane vej for mere velfærd, vækst, livskvalitet og sammenhæng på Sjælland.«

"Debat: Sjællandsk tværforbindelse vil bane vej for velfærd!"