Økonomisk hjælp er på vej til 290.000 ældre

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Sammen med et bredt flertal af Folketingets partier indgik regeringen kort før sommerferien en aftale, der skal sikre en økonomisk håndsrækning til nogle af de borgere, som er særligt hårdt ramt af de stigende energipriser. Det gælder blandt andet pensionister, der modtager ældrecheck,« lyder det fra beskæftigelsesministeren.

"Økonomisk hjælp er på vej til 290.000 ældre"

Færdigvaccineringer markerer markant milepæl

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – I sidste uge modtog Region Sjælland færre vacciner, end der var stillet i udsigt. Kun halvdelen af det forventede antal vacciner blev leveret. Det reducerede antal vacciner blev anvendt til at vaccinere plejehjemsbeboerne færdigt.

"Færdigvaccineringer markerer markant milepæl"

Vaccinationstider åbnes løbende for inviterede

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – »Det er selvfølgelig ærgerligt, at folk går forgæves og må vente på at få en tid. Vi står klar til at vaccinere borgerne, så snart vi har vaccinerne. Der åbnes løbende op for vaccinationstider, og det gøres i takt med, at vi modtager vaccinerne,« siger direktøren for Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland.

"Vaccinationstider åbnes løbende for inviterede"

Plejehjemsbeboere i Region Sjælland er snart vaccineret

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – »Jeg er glad og taknemmelig for, at plejehjemsbeboerne er vaccineret allerede senest på fredag, da det kommer de mest sårbare og udsatte borgere til gavn her og nu,« siger regionrådsformanden i Region Sjælland.

"Plejehjemsbeboere i Region Sjælland er snart vaccineret"

Omfattende bedrageri mod ældre og svage borgere

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – Politiet har onsdag anholdt en 30-årig mand, som er mistænkt for 27 forhold af omfattende bedrageri mod svage og ældre borgere, hvor borgere og pengeinstitutter er blevet franarret ikke under 2,9 millioner kroner.

"Omfattende bedrageri mod ældre og svage borgere"

Magdalene Mariehjemmet på vej syd for Sorø

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Soro.News – »Det er vigtigt for os, at de borgere, som vælger at bo på Magdalene Mariehjemmet, ikke oplever en institution, men et hjem, hvor omsorg, nærvær, fællesskab og duften af hjemmelavet mad er en del af hverdagen,« lyder det fra Mariehjemmene.

"Magdalene Mariehjemmet på vej syd for Sorø"