De lokale lægevagtskonsultationer genåbner

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – Region Sjælland har overtaget bemandingen af de fem lægevagtskonsultationer i Ringsted, Vordingborg, Kalundborg, Nykøbing Sjælland og Nakskov. Indtil oktober 2022 står PLO for bemandingen af de øvrige lægevagtskonsultationer i Holbæk, Køge, Slagelse, Nykøbing Falster, Næstved og Roskilde.

"De lokale lægevagtskonsultationer genåbner"

Regionen lukker visse skadeklinikker og skadestuer

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – »Borgerne skal gøre, som de plejer, og ringe til de telefonnumre, de plejer. På den måde er der ikke noget, der ændrer sig. Men borgerne, der bor omkring Kalundborg, Roskilde, Næstved eller Nakskov, kan komme til at opleve længere transporttid,« siger regionsdirektøren.

"Regionen lukker visse skadeklinikker og skadestuer"

Efterlysning efter to eksplosioner på Mullerupvej

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Zand.News – Politiet leder efter to mørkklædte mænd, der kørte væk fra Mullerupvej 11 i Mullerup (postdistrikt 4200 Slagelse) i en sølvgrå Peugeot 406, efter to håndgranater var blevet bragt til sprængning lørdag morgen.

"Efterlysning efter to eksplosioner på Mullerupvej"

Papegøjeskænderi førte til påkørsel og sigtelse

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Soro.News (Kalundborg) – En mand kørte til politistationen i Slagelse for at anmelde, at han var blevet påkørt af en anden mand på Kragerupgårdsvej. Den anden mand blev herefter anholdt og sigtet for at forvolde fare for liv eller førlighed. Han forklarede, at der havde været et skænderi om to papegøjer.

"Papegøjeskænderi førte til påkørsel og sigtelse"