Zand Media

Zand.News er et digitalt nyheds- og informationsmedie i Slagelse Kommune, hvilket vil sige en regionalavis, som primært dækker Midt- og Vestsjælland.

Vi er især fokus på kommuner såsom:

  • Sorø
  • Holbæk
  • Næstved
  • Ringsted
  • Odsherred
  • Kalundborg
  • Slagelse (Slagelse.News).

Vi er en digital lokalavis, og det betyder, at antallet af ugentlige artikler gerne svarer til en ugentlig papiravis. Artiklerne bliver publiceret løbende, men primært mandag til fredag i åbningstiden, men det kan også ske om aftenen og i weekenden.

Mission

Vi går ikke målrettet efter alt i vores regionalavis, men lægger vægt på nyheder og historier, som vedrører realpolitik, familier, seniorer og erhverv samt forskningen, men ikke nødvendigvis “breaking news”.

Artiklerne må gerne have en skæv vinkel og skal gerne være overskuelige på en smartphone.

Vi modtager gerne pressemeddelelser, læserbreve, kommentarer og kronikker fra borgerne i fokuskommunerne. Vi forbeholder os retten til ikke at udgive eller at redigere i det.

Virksomhed

Zand.News drives af Slagelse Media (salg: Bureau Kronberg / Slagelse Media, CVR-nr. 36311460) og Zand Media (drift: Zand-Slagelse News Network IVS, CVR-nr. 39797283).

Firmaerne ejes af Robert Kronberg, som har over 20 års erfaring med kommunikation og medier, herunder netaviser, netmedier og hjemmesider. Avisen er medlem af blandt andet Slagelse Erhvervsråd, og Robert Kronberg er blandt andet medlem af Dansk Presseforbund.

Aviserne har naturligvis til hensigt at skabe et større eller mindre overskud – eller i mindste at få dækket sine omkostninger for driften af sin lokalavis. Dette sker gennem salg af forskellige former for annoncer samt fremhævede artikler, opslag og lignende. Det kan også ske gennem affiliate netværk.

Pressenævnet

Zand News er anmeldt til Datatilsynet samt til Pressenævnet som digitale massemedier efter medieansvarslovens § 8, stk. 1, jf. § 1, nr. 3 med Robert Kronberg som ansvarshavende redaktør.

Facebook-siden Zand News, er ligeledes tilmeldt. De øvrige Facebook-grupper er ikke tilmeldt, eftersom de er grupper for almen debat mellem borgerne.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Ross Helen / iStock).

Opdateret den