Zand Media

Zand.News (Naestved.News, Slagelse.News, Ringsted.News og Soro.News) er et digitalt nyheds- og informationsmedie i Slagelse Kommune, hvilket vil sige en regionalavis, som primært dækker Midt- og Vestsjælland.

Vi er især fokus på kommuner såsom:

Vi er en digital lokalavis, og det betyder, at antallet af ugentlige artikler gerne svarer til en ugentlig papiravis. Artiklerne bliver publiceret løbende, men primært mandag til fredag i åbningstiden, men det kan også ske om aftenen og i weekenden.

Mission

Vi bestræber os på at formidle nyheder så objektivt som muligt. Derfor skal en artikel være fordomsfri og fair, og journalistens holdning må ikke have indflydelse på fremstillingen af en aktuel sag eller nyhed. Journalisten skal altid have en kritisk indstilling til sine kilder.

Læs også: Faktatjek, presseskik og rettelser i tidligere artikler.

Vi går ikke målrettet efter alt i vores regionalavis, men lægger vægt på nyheder og historier, som vedrører realpolitik, familier, seniorer og erhverv samt forskningen, men ikke nødvendigvis “breaking news”.

Artiklerne må gerne have en skæv vinkel og skal gerne være overskuelige på en smartphone.

Vi modtager gerne pressemeddelelser, læserbreve, kommentarer og kronikker fra borgere med flere. Vi forbeholder os retten til at redigere i dem eller at undlade at udgive dem.

Virksomhed

Zand.News drives af Sagelse Media, der ejes af Robert Kronberg, som ejes af Robert Kronberg, som har over 20 års erfaring med kommunikation og medier, herunder netaviser, netmedier og hjemmesider. Robert Kronberg er blandt andet medlem af Dansk Presseforbund.

Aviserne har naturligvis til hensigt at skabe et større eller mindre overskud – eller i mindste at få dækket omkostningerne for driften af sin lokalavis. Dette sker gennem salg af forskellige former for annoncer samt fremhævede artikler, opslag og lignende. Det kan også ske gennem affiliate netværk.

Bureau Kronberg / Slagelse Media blev stiftet i 2015, og Slagelse.News begyndte i 2017, mens Zand.News først startede som selvstændigt medie i 2019. Den første medievirksomhed startede i Bangkok i 2005.

Pressenævnet

Zand News (Zand.News) er tilmeldt Datatilsynet samt Pressenævnet som digitale massemedier efter medieansvarslovens § 8, stk. 1, jf. § 1, nr. 3 med Robert Kronberg som ansvarshavende redaktør.

Facebook-siden Zand News, er ligeledes tilmeldt. De øvrige Facebook-grupper er ikke tilmeldt, eftersom de er grupper for almen debat mellem borgerne.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Ross Helen / iStock).