Forsøgsordning åbner for flere fodterapeuter i regionen

Zand.News – »Vi vil gerne have flere fodterapeuter til regionen. Især de steder, hvor der er langt mellem klinikkerne. Det er især vigtigt for de af vores borgere, der har diabetes og derfor er afhængige af let adgang til fodterapi,« fortæller regionsmedlem Anders Koefoed (V).

"Forsøgsordning åbner for flere fodterapeuter i regionen"

Bygger modeltogbaner som genoptræning

Ringsted.News – »Når man får en hjerneskade, så ændrer ens hverdag sig meget. Man går fra at være et selvstændigt menneske til at være dybt afhængig af andre. Og man skal pludseligt vænne sig til, at andre tager en masse beslutninger for en. Med togbanen har jeg fundet et frirum og noget, jeg er god til. Jeg har endda overskud til at hjælpe andre og inddrage dem i projektet,« fortæller brandmanden.

"Bygger modeltogbaner som genoptræning"

Den første vaccine mod COVID-19 er godkendt

Zand.News – »Det er en fantastisk nyhed, at vi nu har en godkendt vaccine mod COVID-19 i Danmark. Vaccination bliver starten på enden for epidemien, og derfor går vi alle sammen og venter på den med det håb, at vi kan vende tilbage til en mere normal hverdag. Og får vi vaccinen inden for de nærmeste dage, går vi øjeblikkeligt i gang,« lyder det fra Søren Brostrøm.

"Den første vaccine mod COVID-19 er godkendt"