Regionen styrker brystkræftscreeningsindsatsen

Zand.News – For at være sikker på, at der er nok medarbejdere, er der allerede nu lagt op til, at der til efteråret skal køre et nyt uddannelsesforløb på Professionshøjskolen Absalon. Her regner Region Sjælland med at uddanne yderligere 6-8 mammografiassistenter.

"Regionen styrker brystkræftscreeningsindsatsen"

Regionen har genoptaget brugen af 2.000 vacciner

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Vi har undersøgt det til bunds og været i dialog med de centrale myndigheder. Vi har ikke fundet noget. Det eneste, vi kan pege på, som er anderledes end tidligere, er varmen. Så nu gælder det om at få vaccinerne tilbage i programmet igen,« lyder det fra regionen.

"Regionen har genoptaget brugen af 2.000 vacciner"

360-graderseftersyn af brystkræft er afsluttet

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Det er dybt beklageligt, at de 25 kvinder ikke har været i de korrekte kontrolforløb efter de nye nationale retningslinjer, og at foreløbigt to er i kræftpakkeforløb. Vi har nu sikret, at alle kvinder, der er disponeret for brystkræft, fremover bliver indkaldt, som de skal,« lyder det fra Sjællands Universitetshospital.

"360-graderseftersyn af brystkræft er afsluttet"

Bedre behandling af høretab og funktionelle lidelser

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – Behandling af høretab styrkes og samles ved at flytte det fra Slagelse til Køge. Her er det nye Center for funktionelle lidelser også placeret, hvor fokus er kropslige symptomer, der kan ikke forklares med en kropslig eller psykisk sygdom.

"Bedre behandling af høretab og funktionelle lidelser"

Krav om lægevagt- konsultationer i 11 byer

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Et enigt Forretningsudvalg har besluttet, at regionen, både på den korte og lange bane, skal sikre, at alle borgere kan blive tilset i lokale lægevagt-konsultationer, også i Nakskov, Vordingborg, Ringsted, Kalundborg og Nykøbing Sjælland,« siger regionsformanden.

"Krav om lægevagt- konsultationer i 11 byer"

Millioner til høreapparater og kræftindsats m.v.

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – Regionsrådet afsætter ekstra millioner til kræftområdet, herunder mammografi, ekstra millioner til høreområdet, herunder lokalklinikken i Slagelse, tre millioner til corona-sikre dørsystemer og vandhaner, 71,5 millioner til udskudte behandlinger og 20 millioner til personalegavekort.

"Millioner til høreapparater og kræftindsats m.v."

Sammedagsscreening af diabetespatienter

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Det fungerede helt fantastisk. Det hele tog bare et par timer, så havde jeg været gennem alle undersøgelser og en snak med lægen. I forhold til tidligere sparede jeg en masse tid og besvær, og samtidig havde jeg fornemmelsen af, at lægen kom meget mere rundt om alting,« lyder det fra Evald Sørensen.

"Sammedagsscreening af diabetespatienter"

Styrket behandling af patienter med svær psykisk sygdom

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Fra politisk side ser vi frem til en øget fleksibilitet i behandlingen for den enkelte patient, hvor psykiatrien kan skrue op for indsatsen, når patienten har brug for noget ekstra,« lyder det fra Udvalget for social og psykiatri i Region Sjælland.

"Styrket behandling af patienter med svær psykisk sygdom"