Næstved ligger godt i Lokalt Erhvervsklima-måling

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – »Næstved har forbedret sig på en række områder herunder i forhold til sagsbehandling, infrastruktur og evne til at tiltrække og fastholde arbejdskraft,« siger formanden for DI Sydsjælland.

Næstved Kommune tager i år et historisk stort kvantespring fra en 80.-plads til 41.-plads på DI’s rangliste over de mest erhvervsvenlige kommuner i Danmark. Det skriver DI Sydsjælland i en pressemeddelelse.

Virksomhedernes tilfredshed er steget markant

»Sydsjælland er et af de områder i Danmark, hvor virksomhedernes tilfredshed med de lokale rammevilkår er steget mest i løbet af de seneste ti år,« siger formanden for DI Sydsjælland, Klaus Rønholt, og fortsætter:

»Tallene vidner om, at kommunerne lytter til virksomhedernes behov, hvilket er utroligt vigtigt både for erhvervslivet men også for de mange borgere, der hver dag går på arbejde i en sydsjællandsk virksomhed.«

Historisk god placering for Næstved Kommune

Særligt Næstved Kommune udmærker sig og er en af de kommuner, der har rykket allermest de seneste 10 år. I år tager kommunen et hop frem på 39 pladser.

Det er en historisk god placering for kommunen, som sidste år oplevede en tilbagegang efter flere års fremgang på DI’s liste.

»Næstved har forbedret sig på en række områder herunder i forhold til sagsbehandling, infrastruktur og evne til at tiltrække og fastholde arbejdskraft. Det gavner ikke blot Næstved, men hele området,« siger Klaus Rønholt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Per Reten / iStock). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.