Aftale om leverance af potentiel vaccine mod COVID-19

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Zand.News – EU-landene har sikret sig retten til at købe 300-400 millioner doser af en vaccine mod COVID-19, hvis vaccinen, som er i den tredje testfase, vurderes at være virksom og sikker at bruge.

"Aftale om leverance af potentiel vaccine mod COVID-19"

Ulovlig handel med kæledyr i EU er omfattende

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Euro.Zand.News – Hundene avles ofte i Østeuropa under dårlige forhold, hvorpå de importeres til især de nordiske lande. Her er en stor efterspørgsel efter bestemte racer såsom malteser, fransk bulldog og bomuldshunde.

"Ulovlig handel med kæledyr i EU er omfattende"

EU lægger op til revision af dyrevelfærden

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Euro.Zand.News – EU-Kommissionen har præsenteret to strategier som en del af den grønne pagt, der skal gøre EU’s økonomi mere bæredygtig. Det er Dyrenes Beskyttelse glade for, selvom strategien angiveligt kunne være mere ambitiøs.

"EU lægger op til revision af dyrevelfærden"

Fælleseuropæisk hastighedskontrol fra i dag

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Zand.News – »Hvert år bliver politiet kaldt ud til utallige trafikulykker, der kunne have været undgået, hvis trafikanterne havde overholdt fartgrænserne. Trafikulykker, der i nogle tilfælde får en tragisk udgang og i andre tilfælde mærker de implicerede for livet.«

"Fælleseuropæisk hastighedskontrol fra i dag"