Regionens medarbejdere er glade for arbejdspladsen

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Målingen tyder på, at det er lykkes at fastholde en høj trivsel blandt medarbejderne, selvom om sundhedsvæsenet har været udfordret på forskellige måder de seneste år,« lyder det fra regionsrådsformanden.

"Regionens medarbejdere er glade for arbejdspladsen"

Regionen som en tværgående grøn klimaregion

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – »Opbakningen fra OECD vidner om, at der et kæmpe uforløst potentiale – ikke bare for CO2-reduktioner – men også for at skabe lokale grønne arbejdspladser og give os en global førerposition. Det giver os kun blod på tanden,« lyder det fra regionsformanden.

"Regionen som en tværgående grøn klimaregion"

Bygger modeltogbaner som genoptræning

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Ringsted.News – »Når man får en hjerneskade, så ændrer ens hverdag sig meget. Man går fra at være et selvstændigt menneske til at være dybt afhængig af andre. Og man skal pludseligt vænne sig til, at andre tager en masse beslutninger for en. Med togbanen har jeg fundet et frirum og noget, jeg er god til. Jeg har endda overskud til at hjælpe andre og inddrage dem i…

"Bygger modeltogbaner som genoptræning"

Ringsted Retail får 12.000 kvadratmeter til boksbutikker

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Ringsted.News – »Vi er rigtig glade for, at den store erhvervsgrund i Ringsted nu er solgt, og at det store spændende butiksområde Ringsted Retail bliver en realitet. Det bliver rigtig godt i forhold til den fortsatte positive udvikling af Ringsted med en masse nye butikker og ikke mindst 200-300 nye arbejdspladser i byen,« lyder det fra borgmesteren.

"Ringsted Retail får 12.000 kvadratmeter til boksbutikker"