Bygger modeltogbaner som genoptræning

Ringsted.News – »Når man får en hjerneskade, så ændrer ens hverdag sig meget. Man går fra at være et selvstændigt menneske til at være dybt afhængig af andre. Og man skal pludseligt vænne sig til, at andre tager en masse beslutninger for en. Med togbanen har jeg fundet et frirum og noget, jeg er god til. Jeg har endda overskud til at hjælpe andre og inddrage dem i projektet,« fortæller brandmanden.

"Bygger modeltogbaner som genoptræning"

Ringsted Retail får 12.000 kvadratmeter til boksbutikker

Ringsted.News – »Vi er rigtig glade for, at den store erhvervsgrund i Ringsted nu er solgt, og at det store spændende butiksområde Ringsted Retail bliver en realitet. Det bliver rigtig godt i forhold til den fortsatte positive udvikling af Ringsted med en masse nye butikker og ikke mindst 200-300 nye arbejdspladser i byen,« lyder det fra borgmesteren.

"Ringsted Retail får 12.000 kvadratmeter til boksbutikker"

Erhvervsminister godkender DSB-værksted nær Mogenstrup

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Naestved.News – »Det er utrolig glædeligt, at vi kan få afsluttet planlægningen og meddele DSB, at de nu kan gå i gang med at få realiseret det nye værksted. Nu kan vi fremlægge planen til endelig vedtagelse i byrådet til august, der alle har bakket op om at få DSB-værkstedet og de ekstra arbejdspladser, det medfører, til Næstved,« siger udvalgsformand.

"Erhvervsminister godkender DSB-værksted nær Mogenstrup"