Borgerforslag i Region Sjælland

Zand.News – »Jeg er glad for, at vi nu styrker borgernes muligheder for at blive hørt. Jeg ser det som en del af vores fokus på styrket inddragelse af borgere, interessenter og medarbejdere i Region Sjælland. Så længe forslaget er inden for den ramme, vi har i Regionsrådet, er der muligheder for at bruge ordningen,« lyder det fra regionsrådsformanden.

"Borgerforslag i Region Sjælland"

Regionale busser og tog kører uændret i 2024

Zand.News – »Ved at fastholde samme serviceniveau som i 2023 skaber vi tryghed for borgerne. For den enkelte borger betyder det, at den bus eller det tog, han eller hun tager, også kører næste år. Det er vigtigt for sammenhængskraften i Region Sjælland med store geografiske afstande, at der er gode muligheder for kollektiv transport for alle,« lyder det fra Region Sjælland.

"Regionale busser og tog kører uændret i 2024"

Andreas Rudkjøbing overtager ansvaret for Steno Diabetes Center

Zand.News – »Det her er en drømmestilling, så jeg glæder mig meget. Centeret har et stærkt fokus både på udvikling af fremtidens behandlingstilbud, forskning og på samarbejde med de øvrige sektorer, som er vildt spændende områder,« lyder det fra den kommende centerdirektør i Steno Diabetes Center Sjælland.

"Andreas Rudkjøbing overtager ansvaret for Steno Diabetes Center"

Ældre i Næstved får testet synet derhjemme

Zand.News – Et forskningsprojekt, der blandt andet består af Sjællands Universitetshospital, Næstved Kommune og Profil Optik, skal finde frem til ældre borgere med nedsat syn, der ikke selv opsøger undersøgelse og behandling. Målet er, at flere bevarer synet længere.

"Ældre i Næstved får testet synet derhjemme"

Region Sjælland sender millioner til uddannelsesprojekter

Zand.News – »Uddannelse er en af de vigtigste forudsætninger for udvikling og et liv med muligheder. Derfor er det afgørende, at vi sætter alle sejl ind på at få mere uddannelse til flere. Vi har i Region Sjælland for mange unge, som aldrig er kommet i gang med en uddannelse,« lyder det fra Region Sjælland.

"Region Sjælland sender millioner til uddannelsesprojekter"

Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør

Zand.News – »Vi står i Region Sjælland i de kommende måneder foran store opgaver. Det gælder ikke mindst vores vigtige arbejde for Region Sjællands sundhedsvæsen med udviklingsprogrammet “Bæredygtige Akutsygehuse”. Vi har derfor brug for stabilitet i driften og fokus på eksekvering og implementering. Jeg er sikker på, at Lone som konstitueret regionsdirektør kan løfte den opgave i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Region Sjælland,« lyder det fra regionsformanden.

"Lone Lindsby konstitueres som regionsdirektør"