Tingstedet indvies sammen med Forårsfredag

Ringsted.News – »Tingstedet er jo en bygning, der først og fremmest kommer til at bestå af caféen, som forpagteren driver, og derfor lægger vi selvfølgelig indvielsen samtidig med, at forpagteren er klar til at åbne. Og når det nu er rykket lidt, så er det godt, at det kan ske samtidig med Forårsfredagen, hvor mange af byens butikker i forvejen rykker ud i byrummet, og der blandt andet også er madmarked i bymidten og mindre…

"Tingstedet indvies sammen med Forårsfredag"

De lokale lægevagtskonsultationer genåbner

Zand.News – Region Sjælland har overtaget bemandingen af de fem lægevagtskonsultationer i Ringsted, Vordingborg, Kalundborg, Nykøbing Sjælland og Nakskov. Indtil oktober 2022 står PLO for bemandingen af de øvrige lægevagtskonsultationer i Holbæk, Køge, Slagelse, Nykøbing Falster, Næstved og Roskilde.

"De lokale lægevagtskonsultationer genåbner"

360-graderseftersyn af brystkræft er afsluttet

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Det er dybt beklageligt, at de 25 kvinder ikke har været i de korrekte kontrolforløb efter de nye nationale retningslinjer, og at foreløbigt to er i kræftpakkeforløb. Vi har nu sikret, at alle kvinder, der er disponeret for brystkræft, fremover bliver indkaldt, som de skal,« lyder det fra Sjællands Universitetshospital.

"360-graderseftersyn af brystkræft er afsluttet"

Krav om lægevagt- konsultationer i 11 byer

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Et enigt Forretningsudvalg har besluttet, at regionen, både på den korte og lange bane, skal sikre, at alle borgere kan blive tilset i lokale lægevagt-konsultationer, også i Nakskov, Vordingborg, Ringsted, Kalundborg og Nykøbing Sjælland,« siger regionsformanden.

"Krav om lægevagt- konsultationer i 11 byer"