Tingstedet indvies sammen med Forårsfredag

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Ringsted.News – »Tingstedet er jo en bygning, der først og fremmest kommer til at bestå af caféen, som forpagteren driver, og derfor lægger vi selvfølgelig indvielsen samtidig med, at forpagteren er klar til at åbne. Og når det nu er rykket lidt, så er det godt, at det kan ske samtidig med Forårsfredagen, hvor mange af byens butikker i forvejen rykker ud i byrummet, og der blandt andet…

"Tingstedet indvies sammen med Forårsfredag"

Kvinde var millionær i to uger uden at vide det

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Ringsted.News – »Vi læste, at der var en, der havde vundet i vores område, og med det samme sagde min mand, at det var mig, der havde vundet. Jeg svarede bare, hold nu op, det er det ikke, for jeg vinder aldrig,« fortæller kvinden.

"Kvinde var millionær i to uger uden at vide det"

Banedanmarks hus i Ringsted er nu indviet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Ringsted.News – »Mens vi har ventet, har vi kunnet se, hvordan byggeriet er skudt op af jorden, efterhånden er blevet færdigt og faktisk er blevet til det vartegn for byen, som arkitektens tegninger allerede fra starten viste potentiale til,« lød det fra borgmesteren i Ringsted.

"Banedanmarks hus i Ringsted er nu indviet"