Dømt for at dele nøgenbilleder på sociale medier

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – Hackingen er foregik ved, at manden via kvindernes Messenger skrev til deres venner og veninder og bad om at låne koder til Sportify eller om at sende screenshots af nulstillingskoder, som netop var sendt til dem fra Facebook. Koderne brugte han til at hacke venindernes profiler, hvorefter de også fik delt intime billeder.

"Dømt for at dele nøgenbilleder på sociale medier"

Fire mænd anholdt for bedragerier over for ældre borgere

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Zand.News – »De anholdte er mistænkte i en lang række af sager om grov udnyttelse af især ældre borgeres tillid til ansatte inden for bankverdenen. Den tillid har de pågældende groft misbrugt for at opnå en økonomisk vinding på andres bekostning,« oplyser politiet.

"Fire mænd anholdt for bedragerier over for ældre borgere"

Fokus på vidnets rolle i straffesager

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Zand.News – »Det er vores forhåbning, at vi med denne kampagne også kan gøre det helt klart, at man som vidne er med til at sikre, at vi kan finde gerningsmændene og få dem dømt. Dertil kommer, at vores retssamfund er afhængig af, at borgerne tager aktivt medansvar og bidrager til offentlighed og gennemsigtighed i retsplejen,« lyder det fra politiet.

"Fokus på vidnets rolle i straffesager"