Tredje mand anholdt for drabsforsøget

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Soro.News – Politiet har nu anholdt og sigtet den tredje gerningsmand fra drabsforsøget ved et pizzeria i Ruds-Vedby.

Politiet kørte den 19. september 2020 ud til et drabsforsøg ved et pizzeria i Ruds-Vedby. Her blev en 42-årig mand antastet af flere gerningsmand, og han blev i den forbindelse snittet flere gange i maveregionen af den ene gerningsmand.

Politiet fik forholdsvis hurtigt anholdt to gerningsmænd på henholdsvis 19 og 21 år, men nu er den tredje anholdt. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Alle tre gerningsmænd er fra Sorø

Efter drabsforsøget, kørte gerningsmanden fra stedet sammen med to andre mænd, der havde været sammen med ham under overfaldet.

Politiet fik forholdsvis hurtigt efter overfaldet anholdt to gerningsmænd på henholdsvis 19 og 21 år – begge fra Sorø. De er begge varetægtsfængslet for drabsforsøg. Den 42-årige blev efterfølgende opereret og er uden for livsfare.

Læs også: To anholdt for drabsforsøg i Ruds-Vedby.

Den tredje gerningsmand har siden været efterlyst, men han blev fundet her til formiddag, hvor han blev anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Det drejer sig om en 31-årig mand, der også er fra Sorø. Han fremstilles i grundlovsforhør i morgen ved i Retten i Næstved med krav om varetægtsfængsling.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.