To anholdt for drabsforsøg i Ruds-Vedby

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Soro.News – Lørdag eftermiddag blev en 42-årig mand snittet flere gange i maven ved et pizzeria i Ruds-Vedby. To gerningsmænd er nu anholdt, mens den tredje er efterlyst.

Sent lørdag eftermiddag kl. 17.37 modtog politiet en anmeldelse om et drabsforsøg ved et pizzeria ud for en adresse i Ruds-Vedby.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse. TV2 Øst skriver, at der er tale om pizzeriaet Luksus.

To gerningsmænd på 19-årig og 21-årig er fra Sorø

En 42-årig mand var blevet antastet af flere gerningsmand, hvorpå han blev snittet flere gange i maveregionen af den ene gerningsmand.

Gerningsmanden kørte herefter fra stedet sammen med to andre mænd, der havde været sammen med ham, da de kom til stedet.

Den 42-årige er lørdag aften blevet opereret og er uden for livsfare.

Det lykkedes senere lørdag aften for politiet at anholde to gerningsmænd – en henholdsvis 19-årig og 21-årig mand, begge fra Sorø, og politiet eftersøger nu den tredje gerningsmand i sagen.

De to anholdte fremstilles i formiddag i grundlovsforhør i Retten i Nykøbing, med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden begærer om lukkede døre.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Anna Glavind / Den Landsdækkende Akutlægehelikopterordning // Region Sjælland). PM/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.