Stram økonomiaftale med mulighed for sikker drift

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Næste års aftale om regionernes økonomi løser ikke de udfordringer, vi har med den geografiske ulighed i sundhedsvæsnet, så det er fortsat en kamp, som vi vil kæmpe her i Region Sjælland,« lyder det fra regionsformanden.

"Stram økonomiaftale med mulighed for sikker drift"

Økonomisk hjælp er på vej til 290.000 ældre

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Sammen med et bredt flertal af Folketingets partier indgik regeringen kort før sommerferien en aftale, der skal sikre en økonomisk håndsrækning til nogle af de borgere, som er særligt hårdt ramt af de stigende energipriser. Det gælder blandt andet pensionister, der modtager ældrecheck,« lyder det fra beskæftigelsesministeren.

"Økonomisk hjælp er på vej til 290.000 ældre"

Flere og flere anmelder hadforbrydelser

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – Antallet af registrerede anmeldelser af hadforbrydelser er steget med cirka 12 procent fra 2019 til 2020. Det er noget, som politiet har fokus på. Nu vil en række partier tydeliggøre i straffeloven, at der er tale om en hadforbrydelse, uanset om motivet helt eller alene delvist er had.

"Flere og flere anmelder hadforbrydelser"

Regeringen svigter mennesker med handicap

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – Græsrodsbevægelse #enmillionstemmer sender råb om hjælp til internationale myndigheder. I årevis har kommunerne truffet afgørelser på handicapområdet i strid med lov eller grundlæggende retsprincipper, uden nogen siddende regering har grebet ind.

"Regeringen svigter mennesker med handicap"

Hurtigere mobilvarsling til borgere ved kriser

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Zand.News – Telefoner behøver ikke SIM-kort eller adgang til internettet for at modtage såkaldte cell broadcast-beskeder. Telefonen skal blot være tændt og indstillet korrekt. Dermed vil man kunne få besked om kemikalieudslip, brand eller terrorhandlinger i sit lokalområde.

"Hurtigere mobilvarsling til borgere ved kriser"