Borgernes tillid til politiet er fortsat høj

Zand.News – »Vi kan ikke tage tilliden for givet, for den kommer ikke af sig selv. Det er noget, vi hele tiden skal stræbe efter at gøre os fortjent til, for det er den platform, vi står på, i vores arbejde med at skabe tryghed og sikkerhed for borgerne,« lyder det fra rigspolitichefen.

"Borgernes tillid til politiet er fortsat høj"

Samarbejde mellem politi og kommuner får flere i behandling

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – Sydsjællands og Lolland-Falsters politi har inviteret rusmiddelscentre fra kredsens syv kommuner (Slagelse, Næstved, Sorø, Lolland, Guldborgsund, Faxe og Vordingborg) med i samarbejdet om forebyggelse af spiritus- og narkotikakørsel, hvor spiritus- og narkobilister bliver tilbudt rådgivning eller misbrugsbehandling.

"Samarbejde mellem politi og kommuner får flere i behandling"

Klapjagten på efterlyste borgere fortsætter

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Vi har siden årsskiftet valgt at gå meget offensivt til værks i forhold til at finde og anholde personer, som er eftersøgt af politiet af forskellige årsager. Det betyder, at vi opsøger dem på bopælen eller forsøger at udfinde dem hos andre familiemedlemmer eller på deres arbejdsplads,« lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

"Klapjagten på efterlyste borgere fortsætter"

Politiet styrker fartkontrollen med flere ATK-biler

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Vi ved, at for høj hastighed er en faktor i fire ud af 10 dødsulykker. Hvis vi skal nå vores mål om færre dræbte i trafikken, så er det helt afgørende, at vi alle sammen tager toppen af farten,« lyder det fra politiet.

"Politiet styrker fartkontrollen med flere ATK-biler"

Kører du for tæt på bilen foran?

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Politiet møder alt for ofte bilister, som med vilje presser den forankørende ved at køre for tæt på. Samtidig møder vi bilister, som tror, at deres evner til at foretage en nedbremsning sagtens kan redde dem fra en påkørsel, selv om de kører meget tæt på forankørende,« lyder det fra politiet.

"Kører du for tæt på bilen foran?"