To drenge stod og rodede med en knallert

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En borger så to drenge, der stod og rodede med en knallert på Klosterparkvej i Kalundborg. Det viste sig, at den ikke var meldt stjålet og heller ikke var registreret af sin nye ejer.

Mandag kl. 1549 anmeldte en opmærksom borger, at to drenge stod og rodede med en knallert, som ikke var deres. Den så stjålet ud, da den ikke var låst og manglede benzindækslet. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Anmelderen sikrede knallerten, som stod på Klosterparkvej i Kalundborg, indtil politiet kom frem. De undersøgte knallerten nærmere og det viste sig, at knallerten ikke var meldt stjålet.

Politiet kontaktede den tidligere registrerede ejer, som oplyste, at han havde solgt knallerten til en navngiven person, som politiet ikke umiddelbart kunne finde frem til.

Knallerten blev indbragt af politiet for at forhindre, at der skulle ske noget med den, og for at udlevere den til rette ejer. Politiet er altid glade for at få tip fra borgerne om mistænksomme forhold, som giver politiet mulighed for at skride ind, hvis det er påkrævet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.