Tre mistænkt for brandstiftelse på Holbækvej i Vig

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Politiet har anholdt tre mænd på 15, 24 og 25 år fra Odsherred, idet de er mistænkt for at sætte ild til blandt andet en container. De kan nu se frem til et erstatningskrav.

Torsdag foretog Lokalpolitiet i Holbæk anholdelse af tre mænd på nu 15, 24 og 25 år fra Odsherred, da de alle var mistænkte i forbindelse med branden i blandt andet en container på Holbækvej i Vig i Odsherred Kommune lørdag den 9. marts 2019 omkring kl. 21.45. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

De to ældste blev sigtet for brandstiftelse på opbevaringsstedet, medens den nu 15-årige, som kun var 14 år på gerningstidspunktet, ikke formelt kunne sigtes i sagen. Alle tre blev afhørt til brandsagen og havde en forsvarer til stede i forbindelse hermed. En repræsentant for de sociale myndigheder var tillige til stede i forbindelse med afhøringen af den nu 15-årige dreng.

Det var længere tids efterforskning, som førte politiet på sporet af de tre mistænkte i sagen. Alle tre anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen, efter at de nærmere omstændigheder og grundlaget for en eventuel fremstilling i grundlovsforhør havde været nøje vurderet af anklagemyndigheden.

De tre er fortsat sigtet i brandsagen og vil derfor høre nærmere fra politiet og anklagemyndigheden, når et erstatningskrav er opgjort, og sagen skal afgøres.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.