Utryghedsskabende knallerist med tildækket ansigt

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – To mænd med anden etnisk baggrund og med tildækket ansigt kørte rundt på en knallert mellem bilerne på Ahlgade i Holbæk.

Tirsdag kl. 14.28 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd med anden etnisk baggrund, iført sorte dynejakker og tildækket ansigt, kørte rundt på en knallert mellem bilerne på Ahlgade i Holbæk, som om de ledte efter nogen. Anmelderen fandt det utryghedsskabende. Det skriver politiet i døgnrapporten.

Flere patruljer kørte til Holbæk By, hvor de ledte efter de beskrevne mænd på knallert, men fandt i første omgang ikke frem til nogen.

Senere så politiet en knallert, der kunne passe på beskrivelsen på Borgmestergårdsvej, men den kørte væk via et stisystem. Der sad to personer på knallerten, hvoraf passageren havde et tørklæde for munden. Politiet genkendte føreren som en 20-årig mand fra Holbæk.

Politiet blev i området for at skabe tryghed og holde øje med, om der skete yderligere. De så flere gange knallerter med to personer på, som kørte maskeret rundt på stisystemerne mellem Ladegårdsparken og Vangkvarteret.

Kl. 17.48 fik politiet oplysninger om, at to personer på en knallert havde smidt knallerten i et buskads ved Bent Grubbes vej ved legepladsen. Personerne var løbet fra stedet.

Politiet anholdt senere fire personer, der kunne mistænkes for at have kørt rundt og skabt utryghed i Holbæk. Herunder den 20-årige, der tidligere var blevet set køre rundt i området, samt en tre unge mænd på 16, 17 og 19 år fra Holbæk.

De blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og visiteret. En blev fundet i besiddelse af lidt hash, men ellers blev der ikke fundet noget af interesse for politiet. Den efterladte knallert var meldt stjålet, så den tog politiet med, for at udlevere den til rette ejer.

Politiet undersøger nu, hvem der havde kørt på den stjålne knallert. De fire mænd var kortvarigt anholdt, men blev løsladt efter at være blevet sigtet og afhørt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.