Leder af Ringsted Sport Center hentes fra Slagelse Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Ringsted Kommune henter sin nye leder til Ringsted Sport Center fra Slagelse Kommune.

Ringsted Sport Centers nye leder fra den 1. juni 2020 bliver den 45-årige Christian Abildgaard. Det oplyser Ringsted Kommune.

Skal lede udviklingsplanerne for Ringsted Sport Center

I øjeblikket behandler byrådet i Ringsted Kommune en udviklingsplan for Ringsted Sport Center, der blandt andet indeholder byggeri af en ny foyer, der skal binde hele sportscentret sammen, en ny café, en ny multisal samt omdannelsen af en række arealer til styrketræningsområde og opvarmningsarealer.

Planerne indeholder også, at der etableres en ny samlet indgang og reception for hele centret. Der skal også etableres et saunaland ved svømmelandet, kunstgræsbanerne skal renoveres, og der skal laves en plan for udviklingen af udearealerne på det cirka 200.000 kvadratmeter store sportsanlæg.

Og til at lede arbejdet med den daglige drift, men ikke mindst udviklingsplanerne for Ringsted Sport Center, har Ringsted Kommune nu ansat en ny leder af Ringsted Sport Center, nemlig den 45-årige Christian Abildgaard, der kommer fra en stilling som leder af Idræt, Fritid og Faciliteter i Slagelse Kommune.

»Christian Abildgaard er en erfaren leder, som både kender driften af sportsinstitutioner, han har erfaring med at gennemføre anlægsprojekter, og så er han er vant til at udvikle og omsætte idéer fra både politikere, foreninger og brugere til nye aktiviteter, gode oplevelser og god service,« siger centerchef Mads Stougård Kristiansen fra Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscenter.

Unikt med stort og sammenhængende sportscenter i byen

Christian Abildgaard ser meget frem til sit nye job som leder af Ringsted Sport Center.

»Det er unikt at have et så stort og sammenhængende sportscenter midt i en by som Ringsted, og jeg glæder mig utroligt meget til at være med til at få de spændende projekter og planer i mål, som ligger for Ringsted Sport Center sammen med medarbejderne, brugerne, foreningslivet og bestyrelsen på sportscentret,« siger Christian Abildgaard og fortsætter:

»Planerne for udbygningen af sportscentret giver rigtigt gode muligheder for at udvikle nye samarbejder og nye aktiviteter både sammen med de foreninger, der bruger sportscentret i dag, men også på nye måder og med nye samarbejdspartnere. For mig er nøgleordene at levere den bedste service for borgerne.«

Christian Abildgaard har været i Slagelse Kommune de seneste seks år som tværgående leder på idræts-, fritids- og facilitetsområder, herunder også leder af svømmehallerne i Slagelse og Korsør. Inden da har han blandt andet været konsulent og teamkoordinator i DGI samt souschef på en friskole.

Stillingen som leder af Ringsted Sport Center har været slået op, fordi den mangeårige leder Karl-Åge Søltoft går på pension.

Øverst: Christian Abildgaard. (Foto: Ringsted Kommune). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.