Mindre brand blev til større brand

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – En mindre brand ved et rensningsanlæg blev slukket, men så gik der ild i ladens tag.

Onsdag morgen kl. 07.03 blev politi og brandvæsen sendt til en brand i en lade på Haraldstedvej nord for Ringsted. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Ingen synlige flammer, men svag røgudvikling fra taget

Ved ankomst til stedet var der røgudvikling fra tagkonstruktionen. Der var ingen synlige flammer, men svag røgudvikling fra ladens tag.

Inde på loftet brændte det ved tagkonstruktionen, og brandvæsnet begyndte slukningsarbejdet, som hurtigt var overstået. Brandvæsnet blev dog på stedet for at sikre sig, at alle gløder i taget var slukket.

Ejeren havde selv slukket ilden ved et rensningsanlæg

Politiet undersøgte stedet for at klarlægge brandårsagen. Ifølge gårdejeren havde der være en mindre brand ved et rensningsanlæg, som ejeren selv havde slukket ilden med en brandslukker.

Efter foreløbige undersøgelser formodes det, at der efter branden i rensningsanlægget har ligget og ulmet nogle gløder, som har fået fat i taget.

Ingen personer eller dyr kom til skade i forbindelse med branden, men rensningsanlægget nedbrændte, og der skete skader på laden. Politiet fortsætter brandundersøgelse, for at afklare brandårsagen herunder årsagen til branden i rensningsanlægget.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.