Stjålet bil udbrændte tæt på en byggeplads

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Ringsted.News – En vagt hørte lyden fra et bilhorn og fandt en brændende bil, som var stjålet dagen før.

Natten til torsdag kl. 03.29 kom der et alarmopkald om brand i en bil, der holdt på et grønt område ud for en byggeplads på Kaserne Parkvej ved Felten i Ringsted. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den udbrændte bil blev stjålet i Stenlille dagen før

En vagtmand, som kørte i området, havde hørt lyden fra et bilhorn og var kørt hen for at se, hvor lyden kom fra. Han fandt den brændende bil og ringede 112.

Da patruljen kom frem, var bilen helt udbrændt, men brandvæsnet fik slukket ilden, så patruljen kunne undersøge bilen nærmere.

Der sad en nummerplade på bilen, og politiet fandt frem til, at bilen var stjålet fra Nyrup ved Stenlille i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politikreds dagen før. Det var sket mellem kl. 13.30 og kl. 22.00.

Bilen er en hvid Seat Leon-personbil fra 2017 med registreringsnummer BJ 68 855. Politiet anser branden for mistænkelig, da bilen er stjålet og hensat et øde sted.

Vidner med flere oplysninger bedes kontakte politiet

Vidner, der har bemærket bilen i Ringsted eller omegn fra onsdag eftermiddag, indtil den brændte natten til torsdag, bedes kontakte politiet.

Især oplysninger omkring personer, som har opholdt sig omkring bilen op til og efter den brændte har politiets interesse. Ring på telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.