Tre biler påkørt af 26-årig mand

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News Tre parkerede biler blev påkørt på Anlægsvej i Ringsted omkring kl. 02.00 i nat. Politiet fandt herefter en skadet bil ved Ringsted Hallen. Ejeren erkendte påkørslerne, da han blev kontaktet af politiet.

Her til morgen kl. 06.47 fik politiet en henvendelse fra en kvindelig bilejer, idet hendes bil i var blevet påkørt i løbet af natten, mens den havde holdt parkeret på Anlægsvej i Ringsted.

Vidne hørte et brag omkring kl. 02.00 om natten

Politiet kørte til stedet, hvor de konstaterede, at anmelderens bil var blevet påkørt, men at bilen, som havde ramt hendes bil, havde forladt stedet.

I løbet af formiddagen kom der anmeldelser fra yderligere to bilejere, der også havde holdt på Anlægsvej, og som også havde fået skader på deres biler.

Politiet modtog herefter en henvendelse fra et vidne, som havde hørt et brag omkring kl. 02.00 om natten, hvorpå en bil var kørt fra stedet i retning af Ringsted Hallen. Vidnet oplyste desuden, at der holdt en skadet bil på parkeringspladsen ved Ringsted Hallen.

En patrulje blev sendt til hallen og fandt frem til den skadede parkerede bil, som politiet ud fra bilens skader mistænkte for at være den skadevoldende bil.

Betjentene kontaktede bilejeren, en 26-årig mand fra Ringsted, som erkendte, at det var ham som havde påkørt de parkerede biler. Politiet registrerede alle oplysninger i sagen, hvor den 26-årige vil blive gjort erstatningspligtig.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.