86-årige kvinde fik stjålet sine nøgler

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En 86-årig kvinde var til foredrag på Vipperød Sognegård, hvor hun gentagne gange blev opsøgt af en mand. Da hun kom hjem, var hendes nøgler forsvundet.

I går kl. 11.03 kontaktede en 50-årig kvinde fra Holbæk Midt- og Vestsjællands Politi, idet hendes mor, en 86-årig kvinde fra Vipperød ved Holbæk, havde været til et foredrag på Vipperød Sognegård.

En udlænding satte sig ved siden af den 86-årige

En udenlandsk mand på cirka 30 år havde sat sig ved siden af hende. Efter foredraget mødte den 86-årige kvinde manden ude i garderoben, hvor han kom hen og hilste på hende. Det undrede den 86-årige, eftersom hun ikke kendte manden.

Da kvinden var på vej hjem, mødte hun igen manden, hvilket hun atter undrede sig over. Og da den 86-årige nåede frem til sin bopæl, opdagede hun, at hendes husnøgler var væk.

Nøglerne er fjernet fra hendes jakke i garderoben

De er sandsynligvis blevet fjernet fra lommen på hendes jakke, som hang i garderoben under foredraget. En låsesmed blev tilkaldt og for at udskifte låsen til den 86-åriges bopæl.

Politiet vil gerne i kontakt med den 30-årige mand eller med vidner, der har måske har set nøglerne blive fjernet fra den 86-åriges jakke. Kontakt politiet på telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.