13 mænd dømt i stor sag med tråde til LTF

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – 13 mænd, hvorfor 10 er medlemmer af LTF, fik domme på i alt 59 års fængsel. Tre blev udvist af Danmark, og seks fik forbud mod at opholde sig i dele af Ringsted, Køge, Fredericia og København.

I dag afsagde Retten i Roskilde dom over de 13 mænd, der i marts måned i år blev kendt skyldige i adskillige forhold, som blandt andet omhandlerede grov afpresning, vold, våbenbesiddelse og handel med kokain. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Idømt straffe på mellem 2½ års og 7 års fængsel

De 13 mænd fik domme på i alt 59 års fængsel. Den hårdeste straf fik en 25-årig mand, der blev idømt 7 år og 5 måneders fængsel. Den mildeste straf lød på 9 måneders ubetinget fængsel. De øvrige dømte fik straffe på mellem 2½ års og 7 års fængsel.

Tre af de dømte mænd blev ud over fængselsstraffen også udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandigt, ligesom seks fik et såkaldt opholdsforbud. De må således ikke længere opholde sig i dele af Ringsted, Køge, Fredericia og København fra de bliver løsladt og i fire-fem år frem.

Ti af de dømte mænd var erklærede medlemmer af den nu forbudte bandegruppering “LTF”.

Et langt sejt træk i retten at få gennemført sagen

»Det har været en lang efterforskning, og et langt sejt træk i retten at få gennemført denne sag, men vi er særdeles tilfredse med den endelige dom,« udtaler senioranklager Randi Tvile og specialanklager Anja Lund Liin fra Midt- og Vestsjællands Politi og fortsætter:

»Retten viser med straffene, at denne form for organiseret bandekriminalitet ikke hører hjemme nogen steder i Danmark.«

Øverst: Genrefoto. (Foto: TP Heinz / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.