Hash, narko og bajonet hos mistænkte indbrudstyve

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Politiets indbrudsgruppe var på besøg i Holbæk og Snertinge, hvor de fandt hash og narko samt en bajonet hos mistænkte indbrudstyve.

Tirsdag formiddag foretog Indbrudsgruppen fra Midt- og Vestsjællands Politi ransagning på to adresser i henholdsvis Holbæk og Snertinge (Kalundborg Kommune).

Politiet havde fået en kendelse fra retten om, at mistankegrundlaget var til stede til at ransage de to adresser i en sag om indbrudskriminalitet.

Politiet fandt hash og en bajonet i lejlighed i Holbæk

Ved ransagning af en lejlighed i Holbæk Bys sydlige del traf politiet en 29-årig mand fra Holbæk. Ved denne ransagning fandt politiet ikke nogen tyvekoster, men politiet fandt dog 41 gram hash og en bajonet med en klinge på 24 centimeter.

Den 29-årige blev derfor kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af både lov om euforiserende stoffer og knivloven. Hashen og bajonetten blev beslaglagt som bevis i sagen med henblik på konfiskation og senere destruktion.

Amfetamin og MDMA i Snertinge, men intet tyvegods

Ved ransagning af adressen i Snertinge i Kalundborg Kommune traf politiet flere personer på stedet, heriblandt en 42-årig mand fra Holbæk. Politiet fandt blandt andet 1/2 gram amfetamin, fire gram MDMA og ni gram hash, som den 42-årige erklærede sig at være ejer af.

Den 42-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og anholdt som mistænkt i andre sager om berigelseskriminalitet.

Politiet havde forinden fundet grundlag for at sigte ham for et indbrud i en villa i Kirke-Hyllinge i maj 2018, et indbrud i en institution i Holbæk i december 2017 samt tyveri af blandt andet fem TV og nogle dyner fra et overnatningssted i Mørkøv i november 2017.

Den 42-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, som han vil høre nærmere om, når disse skal afgøres.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.