Tricktyveri i byggemarked på Sønderstrupvej

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Byggemarkedet på Sønderstrupvej i Tølløse ved Holbæk er igen udsat for tricktyveri, og der er igen tale om “udenlandske” mænd.

Mandag kl. 11.16 anmeldte personalet i jem & fix på Sønderstrupvej i Tølløse ved Holbæk, at de havde været udsat for tricktyveri dagen før.

Stak boremaskine i lommen ved kassemedarbejderen

Søndag den 24. marts 2019 omkring kl. 18.30 havde to udenlandske mænd distraheret en kassemedarbejder, så den ene af mændene kunne stjæle en boremaskine til en værdi af cirka 885 kroner.

Mændene på knap 40 år havde henvendt sig med boremaskinen ved kassen, hvorefter de spurgte kassemedarbejderen om noget, der krævede en nærmere undersøgelse.

Medens kassemedarbejderen var optaget af denne serviceopgave, stak den ene mand boremaskinen ind under jakken. Kort forlod begge mænd byggemarkedet.

Politiet i gang med at kigge overvågningsvideo igennem

Midt- og Vestsjællands Politi forsøger nu at få identificeret de to udenlandske mænd ud fra den sikrede overvågningsvideo.

Politiet forsøger samtidig at finde ud af, om det måske kan være de samme mænd, der lørdag den 9. marts 2019 omkring kl. 16.50 fik snydt sig til ekstra penge fra det samme byggemarked.

To udenlandske mænd ville gerne købe en tommestok, som de ville betale med en 500-kroneseddel. Da de havde fået byttepenge retur, fortrød de betalingen med pengesedlen og ønskede at betale på en anden måde. Det lykkedes dem at forvirre kasseekspedienten så meget, at de kunne gå fra stedet med både den oprindelige 500-kroneseddel og byttepengene.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.