Unge mennesker væltede ud ad rundkørsel

(Last Updated On: 19. sep. 19, 12:34)
(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Læsetid: 2 min.

Zand.News – En bil fuld af unge mennesker kørte galt i en rundkørsel, hvorpå bilen havnede et godt stykke fra rundkørslen. Føreren var derimod væk.

Sent onsdag aften kl. 23.13 fik politiets vagtcentral et alarmopkald om et færdselsuheld på Gl. Skovvej i Svebølle. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Hundepatrulje var ude for at lede føreren

En personbil var forulykket i en rundkørsel i Svebølle i Kalundborg Kommune, og bilen var herefter endt et godt stykke væk fra rundkørslen.

Patruljen kom frem og træf en 17-årig kvinde, en 17-årig mand og en 18-årig mand, som alle er fra lokalområdet, og som havde været passagerer i bilen.

Føreren – en 19-årig mand – var derimod ikke på ulykkesstedet. Derfor var en hundepatrulje ude for at lede ham, da politiet frygtede, at han var kommet alvorligt til skade. Politiet fik efterfølgende bekræftet fra den 19-åriges familie, at han var uskadt.

Ulykken skal nu undersøges af bilinspektører

Ved ulykken skete der skader på bilen, men der skete ikke alvorlig personskade i forbindelse med uheldet. Dog var to af passagererne til tjek på sygehuset.

Bilen og uheldsstedet skal undersøges nærmere af bilinspektører for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken, og om nogen kan drages til ansvar.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.