Voldsomt butikstyveri med vold mod ansat

(Last Updated On: 3. jun. 19, 14:03)
(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Læsetid: 2 min.

Zand.News – To mænd forsøgte at stjæle fra en butik i Kalundborg, og da en butiksansat løb efter den ene tyv, blev han overfaldet med slag og spark flere gange.

Søndag formiddag kl. 10.35 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var tilbageholdt efter et forsøg på at stjæle en større mængde spiritus fra en butik på Nørre Alle i Kalundborg. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Overfaldet flere gange med slag og spark af medgerningsmanden

Kort efter fik politiet endnu en henvendelse via alarm 1-1-2 om, at en ansat, der var løbet efter en flygtet medgerningsmand, var blevet udsat for vold og verbale trusler om at blive stukket ned.

En ambulance blev sendt til stedet for at tilse en 35-årig mandlig butiksansat, som var blevet overfaldet flere gange med slag og spark af medgerningsmanden.

Kunde havde hjulet med at fange den ene tyv

Politiet fik ved ankomst til stedet kontakt til en 33-årig mand fra København S, som blev anholdt og sigtet for tyveri af spiritus til en ikke opgjort værdi fra butikken.

Den 33-årige var også flygtet fra stedet, men butiksindehaveren var med en kundes hjælp kørt efter ham, så han kort fra butikken blev tilbageholdt og bragt retur til supermarkedet.

Politiet fik senere kontakt med den voldelige tyv

Ved efterforskning i sagen blev det klarlagt, at den flygtede medgerningsmand var en 30-årig mand uden fast bopæl i København, som politiet senere havde kontakt med, så han kunne sigtes for vold mod den 35-årige ansatte samt butikstyveriet, hvor tyvekosterne blev efterladt inden volden mod den ansatte.

Politiet fandt ikke tegn på, at en kniv havde været involveret i de verbale trusler mod den ansatte. Ingen af de sigtede blev fremstillet i grundlovsforhør, og den anholdte 33-årige blev løsladt efter afhøring til sagen.

Begge er fortsat sigtede i sagerne om butikstyveri og vold, hvilket de vil høre nærmere om på et senere tidspunkt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.