15-årig pige fra Ringsted er fundet ved sø

(Last Updated On: 4. jun. 19, 10:46)
(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Læsetid: 2 min.

Zand.News – En 15-årige pige, der forsvandt fra sin skole i Ringsted mandag eftermiddag, blev fundet af en borger torsdag morgen.

Mandag kl. 17.30 fik politiet en henvendelse fra både skolepersonale og pårørende til en 15-årig pige fra Ringsted.

Ingen kunne finde pigen, efter hun havde forladt sin skole i den sydlige del af Ringsted omkring kl. 14.45. Det skete efter en uoverensstemmelse. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politiet iværksatte en eftersøgning af pigen i samarbejde med de pårørende, ligesom politiet efterlyste hende hos forskellige trafikselskaber og via Twitter.

En del borgere henvendte sig til politiet med forskellige tip om pigens mulige opholdssteder, og hvor hun kunne være blevet set.

Senere på aftenen rekvirerede politiet assistance fra det lokale redningsberedskab, som med en drone bidrog til eftersøgning. Endvidere blev en af forsvarets helikoptere indsat, men desværre uden resultat.

Omkring kl. 06.00 tirsdag morgen blev den 15-årige pige fundet i god behold i området ved Haraldsted Sø, hvor en borger tilfældigt traf hende. Pigen blev herefter bragt retur til sine pårørende.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.