Blev bortvist fra bosted og endte i detentionen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Ambulancepersonale måtte have hjælp af politiet til at hjælpe en narko- og spirituspåvirket kvinde væk fra et bosted.

Sent mandag aften kl. 23.47 ønskede ambulancepersonale, der var kaldt til et bosted på Ahlgade i Holbæk, assistance fra politiet til at håndtere og måske bortvise en både narko- og spirituspåvirket kvinde. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den kraftigt påvirkede 38-årig kvinde fra Holbæk ville trods adskillige opfordringer ikke forlade stedet, hvor hun intet havde at gøre. Politiet fik kontakt til den påvirkede kvinde.

Hun blev indledningsvist overtalt til at tage med den tilkaldte ambulance til behandling for sin narko- og spirituspåvirkethed, idet hun var påvirket i en sådan grad, at hun skulle under behandling.

Efter nogle timer på skadestuen til afrusning kunne hun udskrives, men hun var stadig ikke i stand til at tage vare på sig selv. Derfor blev den 38-årige kvinde frihedsberøvet til fortsat afrusning i politiets detention, indtil hun skønnes at kunne tage vare på sig selv senere tirsdag. Hun er ikke blevet sigtet for noget.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.