19-årig hvidt bud sigtet for salg af kokain

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Naestved.News – Politiet mener, at der er tale om endnu et af de såkaldte hvide bude, der står for distribution af hårde stoffer på gadeplan i Næstved.

En ung mand er sigtet for besiddelse af kokain med henblik på videreoverdragelse af ikke under to kg kokain. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

To sigtede og en fængslet i samme narkosag

I går mandag kl. 12.04 blev en 19-årig mand fra Næstved anholdt i forbindelse med en sag om salg af narko på gadeplan. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved i dag tirsdag.

Den 19-årige mand er sigtet for besiddelse med henblik på videreoverdragelse af ikke under to kg kokain.

I forvejen er en anden 19-årig mand varetægtsfængslet i samme sag, og yderligere en tredje 19-årig mand er idømt fem års fængsel for besiddelse med henblik på videreoverdragelse af to kg kokain.

Skånselsløs profit på andres afhængighed og ulykke

Politiet foretog tilbage i december 2019 en ransagning af en adresse i Næstved, hvorfra der igennem en længere periode, er solgt kokain på gadeplan i Næstved by.

Ved ransagningen blev der fundet 20 gram kokain og et større kontantbeløb, og det er politiets efterfølgende efterforskning, der nu har ført til endnu en anholdelse i sagen.

»Efter politiets opfattelse er der tale om endnu et af de såkaldte hvide bude, der står for distribution af hårde stoffer på gadeplan,« siger politiinspektør Kim Kliver siger og fortsætter:

»Vi er godt tilfredse med, at vi efter en omfattende efterforskning i sagen nu har kunnet anholde den 19-årige. Vi ser med stor alvor på de personer, der skånselsløst tjener penge på andres afhængighed og ulykke.«

Øverst: Genrefoto. (Foto: Andrey Popov / iStock). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.