Bandidos-huse i Næstved og Flakkebjerg lukkes

(Last Updated On: 28. jan. 21, 18:13)
(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).

Læsetid: 3 min.

Naestved.News – Politiet forbyder adgang til to Bandidos-klubhuse i Flakkebjerg og Næstved. Det sker som følge af en konflikt mellem Bandidos MC og NNV.

Sydsjællands og Lolland-Falster Politi har vurderet, at der er en nærliggende risiko for, at en verserende konflikt mellem grupperingerne Bandidos MC og NNV (Nørrebro og Nordvest, red.) kan brede sig til politikredsen.

Derfor har politiet besluttet at lukke to klubhuse, som har tilknytning til Bandidos i Næstved og i Flakkebjerg i Slagelse Kommune. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Voldsomme episoder med våben, eksplosiver og bomber

Konflikten mellem grupperingerne Bandidos MC og NNV har siden årsskiftet blandt andet vist sig ved flere voldsomme episoder i hovedstadsområdet og den nordøstlige del af Sjælland, hvor der er benyttet skydevåben, eksplosiver og brandbomber.

»Vi vurderer, at der er risiko for, at konflikten også kan brede sig til vores politikreds, og derfor lukker vi nu af sikkerhedsmæssige årsager to klubhuse, der potentielt kan blive udsat for angreb til fare for de omkringboende,« siger politidirektør Lene Frank.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har netop udstedt forbud mod enhver adgang til adresserne Ringstedgade 229A i Næstved og Flakkebjerg Stationsvej 10B i Flakkebjerg som en konsekvens af de voldsomme episoder i rocker- og bandemiljøet.

Forbuddet gælder fra i dag kl. 17.00 og 14 dage frem.

Lukning skal være med til at forhindre voldelige episoder

»Denne konflikt har indtil videre ikke udmøntet sig i voldelige episoder i vores politikreds, og en lukning af klubhusene skal være med til at forhindre, at det sker,« siger politidirektør Lene Frank og fortsætter:

»Vi vurderer, at der er en betydelig risiko for at også klubhusene i Næstved og Flakkebjerg kan blive et mål i konflikten. Da klubhusene er placeret i bebyggede områder, har vi naturligvis fokus på, at naboer og personer, der færdes i området i øvrigt, ikke risikerer at blive uskyldige ofre.«

Beslutningen om forbuddet er taget i medfør af lov om forbud mod ophold på bestemte ejendomme (Rockerloven).

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.