Landmand finder død mand under høsten

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Zand.News – Der er tale om en mand, der tilsyneladende har været død i længere tid og derfor ikke umiddelbart kan identificeres.

Politiet undersøger sammen med kriminalteknikere og retsmedicinere en død mand, der er fundet i en kornmark på Munkholmvej i Holbæk. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Den afdøde mand har været død i længere tid

Midt- og Vestsjællands Politi fik fredag formiddag kl. 09.42 en anmeldelse fra en landmand om, at han under høstarbejde på en kornmark på Munkholmvej i Tjebberup sydøst for Holbæk havde fundet en død person.

Politiet kunne på findestedet konstatere, at der er tale om en mand, der tilsyneladende har været død i længere tid og derfor ikke umiddelbart kan identificeres.

Kriminalteknikere og retsmedicinere er blevet tilkaldt til findestedet for at kunne foretage et ligsyn samt sikre eventuelle spor på findestedet i kornmarken.

Et foreløbigt resultat af undersøgelserne på findestedet kendes endnu ikke, idet arbejdet stadig er i gang. Midt- og Vestsjællands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere i forbindelse med fundet af den afdøde mand.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.