Buschauffør i Næstved overfaldet med knytnæveslag

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – Fredag eftermiddag fik en buschauffør mindst tre knytnæveslag i ansigtet. Det skete ved Næstved Storcenter. Politiet efterlyser tre personer i 20’erne.

Fredag eftermiddag kl. 15.25 fik en buschauffør mindst tre knytnæveslag i ansigtet, da bussen holdt ved Næstved Storcenter. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Chaufføren bad dem om at købe billet eller at forlade bussen

Overfaldet skete, da chaufføren bad tre personer i 20’erne om enten at købe en billet eller at forlade bussen, da deres billet kun var gyldig til centeret.

Det fik den ene af de tre personer til at slå chaufføren i ansigtet, hvorpå de stak af til fods via et stisystem med kurs mod Næstved Nord.

Politiet efterlyser tre personer i 20’erne

Der er følgende signalementer på de tre gerningsmænd:

  1. Den ene var en mand i 20’erne med et mellemøstligt udseende og en almindelig kropsbygning. Han havde sort, kort hår og tatoveringer på hals og læg. Han talte dansk med accent. Han var iført en hvid Peak Performance-bluse, mørke knæbukser og medbragte en sort taske med stropper.
  2. Den anden var en mand på cirka 25-30 år og med en almindelig kropsbygning. Han var lys i huden og iført en mørk trøje samt mørke knæbukser.
  3. Den tredje var en mand på 25-30 år, som var lys i huden og almindelig af kropsbygning. Han var iført en mørk trøje og mørke knæbukser.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set de tre personer ved Næstved Storcenter omkring kl. 15.25. Du kan ringe til politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.