Hash- og narkomænd på gaderne i Næstved

(Last Updated On: 4. nov. 19, 14:04)
(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Læsetid: 2 min.

Naestved.News – Hash i hånden er bedre end hash på taget – eller måske ikke. Her er tre små hash- og narkohistorier fra weekenden.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi udgiver udvalgte oplysninger fra døgnrapporten, og i den offentlige døgnrapport er der tre små hash- og narkohistorier fra weekendlivet i Næstved.

30-årig hashpusher på vej med fire klumper

Fredag eftermiddag kl. 15.01 blev en 30-årig mand fra Næstved anholdt og sigtet for at sælge stoffer. Politiet havde taget ham fire klumper hash, der var fordelt i nogle mindre salgsposer.

Han havde endvidere en telefon på sig, der så ud til at blive brugt til salg af stoffer. Han blev løsladt igen kl. 17.59.

19-årig ung mand gik rundt med lommekokain

Natten til lørdag tjekkede politiet kl. 02.15 fire unge, der stod på et areal på Grønnegade i Næstved.

En 19-årig havde en pose med 0,35 gram kokain i lommen, og derfor blev han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Mand uden hash havde måske hash på taget

Lørdag eftermiddag kl. 14.35 traf politiet en 24-årig mand med ukendt adresse på Grønlandsvej i Næstved. Politiet havde mistanke om, at manden måske havde ulovlige stoffer på sig, og derfor blev han visiteret.

Betjentene fandt ikke noget på ham, men til gengæld fandt de tre poser med hash på taget af et skur lige i nærheden. Hashen blev taget med til destruktion.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.