Narkopusher kørte rundt med forkerte plader

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Naestved.News – Pusheren havde ikke kørekort, og at bilens plader var afmeldt, og derfor ikke passede til den bil, som de sad på.

Tirsdag aften kl. 22.30 bemærkede en patrulje en bil, der kom kørende ved parkeringshuset på Grønvej og ned mod Kildemarksvej i Næstved. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Forsøgte i første omgang at oplyse et forkert navn

Politiet valgte at kontakte føreren, og det viste sig, at han ikke havde kørekort, og at bilens plader var afmeldt, og derfor ikke passede til den bil, som de sad på.

Da politiet ransagede bilen, fandt de desuden fem små poser, der indeholdt noget hvidt pulver, og da føreren blev narkotestet, viste det sig desuden, at der var et positivt udslag for kokain.

Han forsøgte i første omgang at oplyse et forkert navn, men det viste sig, at han i virkeligheden var en 24-årig mand fra Fensmark.

Han blev anholdt kl. 22.46 og sigtet for både salg af stoffer, narkotikakørsel, overtrædelse af færdselsloven og straffeloven. Politiet overvejer nu, om han skal fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.