Sigtet for narkokørsel efter lang biljagt

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Naestved.News – En rutinekontrol førte til en længere biljagt igennem Næstved. Bilen blev stoppet, og føreren blev sigtet narkokørsel og for kørsel i frakendelsestiden.

Tirsdag kl. 10.28 kørte en politipatrulje på Hvedevænget i Næstved, og her så betjentene en Seat, og de besluttede sig for at standse bilen til en rutinekontrol. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Føreren gassede op og fortsatte gennem og ud af byen

Det var føreren af bilen ikke helt med på, så han gassede op og fortsatte gennem byen. Han kørte over for rødt flere steder og kom ud af byen.

Han ræsede af sted ad Vestre Ringvej og Karrebækvej med meget høj hastighed – nu med flere politibiler efter sig. Bilisten kom ad mindre veje til Sandved, og på Parkvej lykkedes det endelig at standse lovløsheden.

41-årig mand fra Sandved og en 23-årig mand fra Fuglebjerg

Føreren var en 41-årig mand fra Sandved, og bilejeren – en 23-årig mand fra Fuglebjerg – var også med i bilen. De blev begge anholdt kl. 10.50.

Den 41-årige blev sigtet for narkokørsel og for kørsel i frakendelsestiden. Den 23-årige havde cirka et gram amfetamin på sig og blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den unge mand blev løsladt på stedet, mens den 41-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt senere på dagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.