Pusher havde narkoattrapper og brusesæt

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Soro.News – Politiet blev kaldt til en lejlighed i Dianalund, hvor der var støj og råben. Her fandt politiet blandt andet narko-attrapper med rugbrød og otte brusesæt.

Lørdag eftermiddag kl. 13.57 fik politiet en anmeldelse fra en beboer i en etageejendom i Dianalund, der havde hørt støj og råben fra en nabolejlighed. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

En 18-årig jyde forsøgte at flygte ad en bagdør

Da politiet kom frem til etageejendommen i Dianalund, så de en mand, der forsøgte at stikke af via en bagdør. Han blev hurtigt fanget og ført tilbage til lejligheden.

Det viste sig, at det var en 18-årig mand fra Nordjylland, der var på besøg, og havde valgt at flygte, fordi han var i færd med at ryge en joint.

I lejligheden fandt politiet desuden 184 gram hash, 2,7 gram kokain, 89 gram ukendt hvidt pulver, ti narko-attrapper med rugbrød af cirka et kilo hver. De var pakket ind i cellofan og tape. Politiet fandt endvidere otte nye brusesæt til en samlet værdi af 40.000 kroner.

Den 18-årig mand blev anholdt kl. 14.57 og sigtet for at sælge stoffer. Han blev løsladt igen kl. 19.39. Desuden blev lejlighedens 21-årige beboer sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.