Fik ildebefindende og slap bremsen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En ældre herre holdt i en i en p-lomme, da han fik et ildebefindende, hvorpå bilen accelererede tværs over vejen og endte i en grøft

Mandag eftermiddag kl. 16.31 holdt en personbil i en p-lomme ved Odsherredvej i Nykøbing Sjælland ikke langt fra krydset ved Højbyvej.

Pludselig accelererede bilen tværs over vejen og endte i en grøft. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Føreren var ukontaktbar og blev fløjet til Rigshospitalet

Forbipasserende skyndte sig hen til bilen, hvor føreren var ukontaktbar, så de begyndte at yde førstehjælp og ringede alarm 1-1-2.

Politi og ambulance kom frem til stedet, hvor den umiddelbare konklusion var, at føreren, som viste sig at være en 77-årig mand fra Svinninge, havde fået et ildebefindende og var kørt i grøften.

Manden blev kørt til sygehuset, men blev senere fløjet til Rigshospitalet. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse uheldet.

Bilinspektøren besluttede, at den 77-åriges bil skulle tages med ind til en undersøgelse, der skal afklare, om den havde fejl. Den 77-årige meldes at være uden for livsfare, men han havde pådraget sig skader på ryg og bryst som følge af uheldet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.