To afsløret i social dumping-aktion på en fabrik

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Politiet, Arbejdstilsynet, Skat og SIRI afslørede to mænd i at arbejde uden arbejdstilladelse på en fabrik i Nykøbing Sjælland i Odsherred Kommune.

Onsdag kl. 10.00 var Midt- og Vestsjællands Politi på aktion mod social dumping på en fabrik i Nykøbing Sjælland. Arbejdstilsynet, Skat og Styrelsen for integration og rekruttering (SIRI) deltog også i aktionen.

27-årig mand ville ikke stoppe med at tale i telefon

Politiet anholdt kortvarigt en 27-årig mand fra Dianalund, der nægtede at lægge sin telefon fra sig, selvom politiet bad ham om det.

Politiet frygtede, at han forsøgte at advare personer på stedet om, at der var kontrol, så de kunne nå at flygte. Han blev ikke sigtet for noget og blev løsladt efter få minutter.

To mænd fra Serbien havde ikke arbejdstilladelse

På fabrikken traf myndighederne to mænd fra Serbien på 47 og 66 år, der opholdt sig lovligt i Danmark, men ikke havde arbejdstilladelse. De to blev sigtet, anholdt og taget med på politistationen til afhøring med tolk.

De erkendte begge at have udført arbejde i Danmark. De fik en skriftlig advarsel for ulovligt arbejde og fik deres sag forelagt Udlændinge Styrelsen, som skal tage stilling til, om de skal udvises af Danmark.

De to mænd fik forkyndt, at de havde meldepligt, og at de skulle aflevere deres pas, mens deres sag behandles. Herefter blev de blev løsladt, og politiet afventer nu resolutionen fra Udlændinge Styrelsen om udvisningsspørgsmålet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.