Fire anholdt for besiddelse af skarpladt pistol

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – Fire personer i rocker- og bandemiljøet er anhold for besiddelse af skarpladt pistol og ulovlige stoffer på en adresse uden for Næstved.

Her fredag morgen fremstilles fire mænd i grundlovsforhør i retten, idet Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fandt en skarpladt pistol ved en ransagning af to adresser i rocker- og bandemiljøet uden for Næstved i går.

De fire – tre mænd i alderen 20-25 år og en kvinde i 20’erne – blev anholdt torsdag formiddag. De er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 192a, der handler om besiddelse af våben under særligt skærpende omstændigheder og besiddelse af ulovlige stoffer.

»På baggrund af politiets efterforskning er det nu lykkedes at opspore et særdeles farligt våben, som dermed bliver sat ud af spillet. Efter politiets opfattelse er flere af de anholdte banderelaterede,« siger Vicepolitiinspektør Kenneth Lund-Jensen.

Anklagemyndigheden anmoder retten om, at grundlovsforhøret afholdes for lukkede døre, og politiet har derfor ikke yderligere oplysninger til sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.